Inspiration

Världens lyxigaste Ikea kök

By 10 mars, 2019 mars 14th, 2019 No Comments

Spelbolaget Svenska Spel och Picky living har släppt ett designsamarbete i guld! Kollektionen Guldkant innehåller fronter i guldutförande – med tillhörande detaljer som knoppar och ben i pläterad äkta guld – skapat för Ikeas populära köksmodeller Metod och sideboard Bestå.

Med fronter i guldutförande och detaljer i äkta guld kan du nu uppgradera Ikea’s kök Metod och sideboard Bestå. Fronterna och luckorna är tillverkade i 1mm guldfärgad rostfri metall som monteras på en 16mm tjock svart valchromatskiva som klarlackas, medans benen och knopparna är pläterade i 24 karat guld.

Populärt just nu är gråa kök men vill du sticka ut från mängden är guldköket ett lyxigt och annorlunda val, för en extra guldkant i vardagen. Matcha ditt guldkök med diskho, fläkt och stänkskydd i samma material för ett magisk resultat!

Se bilder på Ikea-köket som sätter guldkant på vardagen:

 

Guldkant är ett exklusivt designsamarbete mellan Picky living och TrissGuld och granit i köket från Picky living och TrissKnoppar och ben i äkta guld till Ikea-köket

Världens mest exklusiva Ikea kök:

– Det folkliga i Ikea möter extravagans i form av äkta guld. Med designkollektionen Guldkant är Triss och vår ambition att skapa världens mest exklusiva Ikea-kök, Säger Picky livings VD Henrik Haij.

Skräddarsydda Ikea-lösningar är en trend som växer för varje år, med Gulkant når Ikea nya nivåer av lyx som inte tidigare setts. Johan Svensson på Svenska spel beskriver att designsamarbetet är inspirerat av människors drömmar:

– När det plötsligt händer och vinsten är ett faktum svarar många Triss-vinnare att de vill sätta guldkant på tillvaron och hemmet. Att vi nu tillsammans med Picky living sätter guldkant på möbler som många svenskar redan har i sina hem känns därför helt rätt.

Sideboard Bestå:

 

Vad kostar kalaset?

Ett komplett Metod kök med Guldkant landar på runt 92 000 kronor. Sideboardet Bestå på bilden ovan finns att köpa för ca 25 000 kronor. Priserna varierar beroende på utseende, materialval och vitvaror – samt antal gulddetaljer i form av knoppar och ben.

Är ett helt köksbyte inte aktuellt, vad sägs om att förnya ditt nuvarande kök med knoppar och ben klädda i äkta 24 karat guld? Knopparna går loss för 995 kronor styck.

Kollektionen finns i butik från den 4 mars 2019. Mer information på pickyliving.se

Foto: Picky living

Leave a Reply